STYLING
FOR
WOMEN

 

Brows

Monica Jacome is hèt adres voor eye-catching wenkbrauwen. Ik zoek naar de perfecte shape die jouw gezicht zo goed mogelijk laat uitkomen. Met behulp van een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes. Zijn je wenkbrauwen erg verschillend? Dan ga ik meestal uit van de breedste wenkbrauw en stel ik een groeiplan op om de andere brow in dezelfde vorm te laten terug groeien. Ik epileer in ieder geval nooit meer dan nodig is en ga voor een mooi resultaat op de lange termijn. Houd je meer van een smallere shape? Geen probleem. Monica Jacome is op de hoogte van de laatste beautytrends maar uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi vindt.

  • -
Next
STYLING FOR WOMEN

Eye-Lashes

Bij Monica Jacome gaat styling verder dan alleen make up. Uw ogen zijn immers het meest sprekende deel van uw gezicht en het centrum van de aandacht.

Een betoverende oogopslag wordt extra benadrukt door mooie volle wimpers. Informeer bij Monica wat de mogelijkheden zijn om uw wimpers te stylen.

 

  • -
Next
STYLING FOR WOMEN

Skin

Standaard

In deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de Lady Esther basis series. Deze behandelingen zijn inclusief het bepalen van uw huidtype en advies voor uw verzorging thuis . Al deze behandelingen duren 60 minuten.  

Special

Bij de speciale behandelingen gebruiken we andere ingrediënten en essentiële werkstoffen. Deze speciale behandelingen duren 90 minuten. De behandeling is inclusief ampul, afgestemd op de behoefte van de huid. 

Next
STYLING FOR WOMEN

Anti-Age

Ervaar de zichtbare en effectieve huidverjongende werking van een Reviderm Microdermabrasie behandeling.

Klik voor meer informatie.

Klik op de camera voor een voorbeeld uit de portfolio.

Next
STYLING FOR WOMEN

Body

Ervaar de weldaad van een heerlijke verzorgde gladde huid voor uw hele lichaam. Bij Monica Jacome kunt u ook terecht voor ;

Next
STYLING FOR WOMEN

Visagie

De juiste keuze in make-up is een kunst en Monica Jacome is gespecialiseerd om u die look te geven die bij u past. De nieuwste trends en produkten staan daarbij centraal.

Trouwen of speciale gelegenheid?

Monica is mede gespecialiseerd in bruidsmake-up en verzorgt visagie tijdens fotoshoots. Bruidsmake-up wordt van tevoren besproken en u kunt in een proefsessie met Monica afstemmen hoe U wilt stralen op die speciale dag .

Bij alle visagie staan uw wensen centraal en uiteraard krijgt u vrijblijvend advies.

Next
STYLING FOR WOMEN

STYLING
FOR
MEN

 

Brows for men

De brows behandeling is ook speciaal voor mannen, aangepast op de krachtige uitstraling van de man. Door de natuurlijke uitstraling van deze speciaal ontwikkelde behandeling geeft dit een verbluffend effect. Zo hebben mannen bijvoorbeeld vaak haren tussen de wenkbrauwen, die ik dan verwijder, dit geeft een wat vriendelijkere en minder norse uitstraling bij de man.

  • -
Next
STYLING FOR MEN

Skin Treatments for men

Een mooie egale mannelijke huid is typerend voor nu. Bij de skin treatments for men van Monica Jacome wordt er gebruik gemaakt van produkten speciaal voor de mannelijke huid. Deze behandelingen zijn inclusief het bepalen van uw huidtype en advies voor uw verzorging thuis . Al deze behandelingen duren 60 minuten.

Klik voor meer informatie.

  • -
Next
STYLING FOR MEN

Anti-Age for men

Ervaar ook als man de zichtbare en effectieve huidverjongende werking van Reviderm Microdermabrasie.

Klik voor meer informatie.

  • -
Next
STYLING FOR MEN

Standaard Behandelingen Details

Next

Speciale Behandelingen Details

Next

Microdermabrasie Details

Microdermabrasie is voor iedereen

Microdermabrasie is een moderne behandeling waarin m.b.v een apparaat zuivere kristalen van aluminiumoxide tegen de huid geblazen worden. Door deze methode worden de dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Op deze manier vindt huidverjonging plaats.

Wanneer wordt het toegepast?

Effecten van microdermabrasie

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn blijft U het resultaat in de spiegel zien. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat na Reviderm microdermabrasie:

Next